Pasărea Măiastră este pe cale de dispariție?

De : Ion

Nu este vorba de vreo nouă specie aviară. Pasărea Măiastră este cea mai nouă și îndrazneață piesă al Teatrului Gulliver.

Am avut privilegiul să asist la o repetiție șnur înainte de reluarea piesei în fața publicului. Nu a durat mult și restricțiile au închis teatrele după doar câteva reprezentații. Sper să se deschidă cât mai curând.

Am văzut câtă muncă este depusă pentru deconectarea publicului de toate varstele de la problemele zilnice. Actorii transpiră și fac un adevarat antrenament cardio la fiecare reprezentație. Toți sunt fit și într-o formă de invidiat. Am văzut în ochii lor dorința de a juca din nou în fața publicului și le citeam pe chip dorința de aplauze.

Pasărea Măiastră

Pasărea Măiastră este o poveste cu împărați, prinți, animale exotice, zmei, vrăjitoare și un vulpoi care nu este tocmai vulpoi. Este o piesă pentru toata familia și durează cam 75 de minute.

Distributie:
Adina Ariton, Elena Anghel, Ciprian Brașoveanu, Andrei Ciugulea, Gina Geru, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Eduard Șișu, Valeria Taban, Cosmin Cosma, Vlad Volf

Regia: Ștefan Lupu

Scenografia: Anda Pop

Muzica: Mihai Dobre

Lighting&Video design: Hybrid Lab

Te incurajez să fii geană pe site-ul lor și să vezi când joacă din nou. Merită fiecare bănuț din cei 15 lei, costul unui bilet.

Eu sper ca Pasărea Măiastră să nu fie pe cale de dispariție și să facă o schema ca pasărea Phoenix. Nu știu când o să se joace iar dar am o presimțire că foarte curând.

Ce zici?