Calărit prin Gârboavele

De : Ion

Pentru ca m-am săturat să fiu arestat la domiciliu, am tot căutat zilele astea activități în natură, în aer liber, mai ales ca începe să fie din ce în ce mai cald dar nu destul de cald încât sa fie caniculă.

După o trecere scurtă în revistă a potențialelor activități, am zis să încercăm călăritul în pădurea Gârboavele. Nemaifiind virgini în echitație, am mers cu încredere că putem îmblânzi fiarele cabaline.

Ion și Athos

Detalii:

Toată aventura ne-a costat 100 de lei de persoană. Călăritul durează 90 de min și constă în mersul la pas în șir indian prin pădure. Nu este la fel de scenic ca echitația prin munții Macin spre exemplu, dar are un farmec haiducesc aparte.

Nu merge servo…

Calul pe care l-am obosit cu kg mele, Athos, este un armasăr tânăr și încăpățânat dar s-a purtat frumos cu mine și a ascultat la 80% din comenzi. Nu prea lua virajele bine, și nu intra deloc in viteză. Per total, toți caii sunt de treabă și frumoși.

Dacă vrei sa mergi și tu, tot ce trebuie să faci este să suni la: 0740 873 738 și să îți faci programare. Din ce am observat, capacitatea maxima este de 5-6 cai, dar e posibil să mă înșel.

Pro tip: adu niște morcovi să mituiești caii.

Ce zici?