Treasure Galați se lansează oficial

De : Ion

Sambătă, 18 Decembrie, începând cu ora 10:00 în Parcul Eminescu lansăm aplicația Treasure Galați. Zeci de persoane vor forma echipe și vor explora orașul contra timp, alegând un traseu favorit și rezolvând tot felul de probleme și ghicitori, pentru a descoperi comorile ascunse ale Galațiului. Totul este 100% GRATIS. Înscrie-te aici!

Ce este Treasure Galați?

Treasure Galați este o aplicație făcută de gălățeni, pentru gălățeni, 100% gratuit. S-a născut dintr-o tradiție de la birou unde în fiecare team building jucăm un treasure hunt.

Și ce e un Treasure Hunt?

Este o competiție unde trebuie să parcurgi împreună cu echipa ta un traseu predefinit presărat cu ghicitori, indicii și probleme care duc într-un final la o comoară.

Lansarea Treasure Galați

Același concept de concurs l-am introdus într-o aplicație unde îmbinăm spiritul competițional cu euforia rezolvării unor indicii și cultura orașului Galați. Traseele din aplicație te plimbă fizic prin oraș unde descoperi orașul într-un mod interactiv.

Fantasmele Dunarii

Fantasmele Dunarii este cel mai noi traseu introdus in aplicație și cel pe care îl vom juca sâmbătă de la 10 în Parcul Eminescu. Povestea traseului pleacă de la destinul tragic al unei doamne din înalta societate pe nume Viviana.

Ultima dată când Viviana fusese văzută în viață a fost în Parcul Eminescu, alături de Luciferiana, un personaj dubios despre care se șpune că ar fi părăsit țara după dispariția Vivianei. Polițiștii nu au găsit rămășițele doamnei nici până astăzi iar cetățenii spun pe la colțuri că în realitate, ceva necurat fusese la mijloc. Ești un detectiv privat, angajat de strănepotul Vivianei pentru a desluși ce s-a întâmplat cu Viviana și faimosul ametist pe care îl purta la gât peste tot.

Aplicația este dezvoltată de OpenHub – cluster gălățean care susține tehnologia, cu ajutorul Asociației Mila 80.
Acţiunea este cofinanţată de Primăria Municipiului Galați.

Comentarii ( 1 )

  1. Superba initiativa, va sustin.

Ce zici?