Spectacol de magie Dilibum

De : Ion

Am fost la un singur spectacol de magie când eram mic cu colegii de clasă și învățătoarea pe la 9-10 ani. Țin minte că am stat în primul rând și mă uitam gură cască la un nene cu un joben cum făcea magie cu o bucată de sfoară.

Spectacolele de magie mi se par minunate pentru mintea unui copil și o lectie importantă pentru adulți. Ți se spune de la început că sunt doar niște iluzii dar mintea tot vrea să creadă că magia este reală.

Am 2 bilete gratis pentru cine vrea să meargă cu copii la spectacol. Tot ce trebuie să faci este să spui cuvintele magice în secțiunea de comentarii și poate le câștigi prin magia randomn.org.

Spectacolul este duminică, pe 17 februarie de la ora 10:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Spectacolul durează o oră și este ideal pentru familiile cu copii între 3 și 14 ani care doresc să petreacă timp de calitate împreună. Dacă vrei să cumperi bilete, le găsești aici la reducere până pe 15 februarie.

Magia o să o facă Magicianul Augustin. El este cunoscut pentru energia și umorul spontan cu care își prezintă magiile. Copiii dar și adulții însoțitori vor avea parte de un spectacol interactiv cu multe momente fascinante în care vor putea face magie pe scena alături Magicianul Augustin.

Dă un share, fă un copil fericit, du-l la spectacol de magie. Nu ai idee cât de mult contează.

Ce zici?