Social Media Summit București 2016

De : Ion

Când spui Summit, te gândești imediat la capete de guvernământ, la discuții serioase care vor avea un impact asupra planetei, la salvați balenele, la servicii secrete, la James Bond și tot felul de chestii de genul. Ei bine, nu va fi genul ăla de Summit, nici nu vor fi premieri sau președinți de țară pe acolo, sau vreun spion, va fi doar Ion, iar discuții serioase vor fi cu siguranță.

SMS este o conferință cu și despre mediile de socializare online. Suntem din ce în ce mai conectați virtual unii cu ceilalți, asta e clar, dar, o fi bine, o fi rău, o să aflăm acolo cât de mult contează prezența ta online, și ce impact îl are asupra ta, a businessului tău și a mediului în care trăiești, de la cei mai „conectați” oameni.

Când? – În 2016, scrie în titlu, mai exact, pe 19 februarie de la ora 09:00

Unde? – În București, la Hotel Crowne Plaza 44.479440, 26.064358 – coordonatele GPS

Cat costă? – Bloggerii au acces gratuit în limita locurilor disponibile (acum știu cum se simt fetele când intră gratis în cluburi). Iar pentru oamenii de rând, persoanele fizice sau cei care reprezintă o societate costul este de 75 de Euro cu TVA

Unde te inscrii? Aici

Cine vine? – Lumea bună, tot cartierul… Social Media, bloggeri, oameni curiosi.

De ce ?  Este primul eveniment major Social Media din 2016, ai ce să înveți de la oameni mai experimentați ca tine. Cunoști lume nouă. Îți faci prieteni. Probabil mâncare gratis.

În concluzie, eu voi fi acolo, super entuziasmat să te întâlnesc, și probabil supradozat cu cafeină. Un mic sfat, nu uita să iți aduci cărți de vizită, dacă nu ai, dă-mi un mesaj privat, o rezolvăm noi.

Comentarii ( 2 )

  1. Vine toată gașca de la voi de la firmă? Poate mă bag și eu cu Adi Bot și ne mai cumplăm în mașina mea și cu vreo doi de la voi.

    1. Ion

      Inca nu s-au hotarat toti, dar vorbim zilele astea si vedem cum facem.

Ce zici?