Singurul local care gătește doar cu produse BIO

De : Ion0 Commentarii86 Vizualizari

Casa Gustului se transformă în Restaurant BIO Casa Gustului și vine cu un super concept. Totul este gătit cu produse BIO adică cu produse care au eticheta aia verde de prin magazine.

Casa Gustului mereu a fost un local diferit de când s-a deschis și a trecut prin mai multe transformări de-a lungul anilor. La ei am băut prima bere nefiltrată, când pe piață nu găseai decât lager. La ei am găsit unt de arahide când nu găseai decât pe net, pe site-uri obscure. La ei am încercat prima data mâncare vegana raw, ca mai apoi să treacă printr-o fază turcească cu falafel de la mama lor.

Cristian Ionescu este nutriționistul cu ideea revoluționară și le cam are cu astea BIO. S-a mutat din Constanța în Galați să se ocupe de restaurant dar și de grași ca mine. Eu o sa bag ocazionalul KFC că na … nu e bine să faci schimbarea bruscă că ți-o ia corpul razna.

Am fost pe la ei și pot să zic ca localul e la fel de intim cum îl știam, are prețuri mai mult decât accesibile și singurul pericol este să pleci puțin mai sănătos decât ai venit. Îți recomand să încerci.

Ia uite niște poze © Cornel Cratineanu

Ce zici?