Shopping City Galați și Brăila Mall au lansat Aplicația SPOT

De : Ion0 Commentarii0 Vizualizari

De câteva zile, prin intermediul aplicației SPOT poți obține reduceri și multe alte avantaje în cele două mall-uri din Galați și Brăila. Inițial eram sceptic dar după o butonare mai intensă, mi-am dat seama că SPOT ascunde mai multe decât pare.

În primul rând, ideea este simplă: Scopul aplicației este de a răsplăti clienții mall-urilor printr-un sistem de puncte și gamification. Ca să simplific, SPOT iți aduce reduceri la magazinele din mall, și puncte pe care le poți transforma în cupoane cadou, chiar și produse.

Cum obții puncte și ce faci cu ele?

Scanezi bonurile din mall de o valoare minimă de 20 de lei. Aduni mai multe și le tranzacționezi pentru diverse beneficii ca:

  • reduceri
  • carduri cadou
  • produse efective

De asemena cu aplicația mai ai și:

  • invitații la evenimente exclusiv dedicate membrilor
  • Wi-Fi gratuit în mall-uri
  • informații despre magazinele preferate și serviciile din mall

Aplicația este complet gratuită si tot ce trebuie să faci este să o descarci din Google Play, ori din App Store.

Imediat ce ți-ai făcut cont ești membru SELECT și primești puncte. Pe măsură ce aduni puncte crești în level ca la un joc și poți deveni membru PREMIUM și apoi ELITE. Bineînțeles fiecare nivel vine cu beneficii mai substanțiale.

Vouchere Cadou

Cel mai interesant mi se par voucherele cadou. În Galați și Brăila poți să le cumperi cu bani sau cu puncte din aplicație de la biroul de informații. Cardurile sunt de 50 lei, 100 lei, 200 lei și 300 lei în Galați, respectiv 30 lei, 50 lei, 100 lei, 200 lei în Brăila. Oricum mă duc la mall să îmi iau diverse și de ce să nu profit de beneficiile aplicației?

Deja am strâns ceva puncte și nu am făcut cine știe ce. După ce iți descarci aplicația, din Google Play, ori din App Store, folosește codul meu IVLAD247017 și primim amândoi extra puncte.

Spor la strans!

Ce zici?