În sfârșit, se deschide Cinema City Galați

De : Ion

Tata îmi povestea că în tinerețile lui, Galațiul avea 8 săli de cinema şi o Grădină de Vară. Era mare cinefil, vedea în fiecare zi câte un film diferit. Bineînțeles, nu erau multe opțiuni pe vreamea aceea ca Netflix sau torente să îți procuri ce peliculă vrei să vezi în confortul casei tale.

Din păcate după 89′ orașul nostru a suferit aproape 2 decenii de declin cinematografic, rând pe rând toate sălile s-au dărâmat, retrocedat, transformat, uitat, sau pur și simplu nu s-au mai ridicat la standardele moderne.

În sfârșit, se deschide Cinema City Galați. Începând din 17 noiembrie, Cinema City Romania ne așteaptă la film în cel mai nou multiplex din rețea, în Shopping City Galați. Cinematograful pune la dispoziția noastră 8 săli 2D și 3D, complet digitalizate, acestea însumând 1,383 de locuri. Da, au popcorn, nachos și lumini sclipitoare peste tot.

Este o adevarată satisfacție personală faptul că voi putea urmări premierele la cele mai noi filme, fără să mai fiu nevoit să aștept câteva luni să apară pe internet sau să mai trebuiască să parcurg mulți kilometri până la celalalt capăt al Brăilei.

Abia astept să văd:

Justice League – 17 noiembrie

După ce m-a lăsat Wonder Woman cu stuchit* (salivă moldovenească) prelingându-se pe la colțul gurii, Justice League e filmul perfect cu care ar trebui să înceapă era Cinema City Galați.

Murder on the Orient Express – 24 noiembrie

Am citit cartea și mi-a plăcut la nebunie. Sunt fan Agatha Christie și când l-am văzut pe Johnny Depp în trailer, am închis fereastra de youtube și mi-am făcut un asterix în calendar la 24 noiembrie.

A Bad Mom’s Christmas – prin decembrie

Nu am mai văzut de mult o comedie bună, nu zic că o să fie, dar trailer-ul m-a făcut curios.

Star Wars: The Last Jedi – 14 decembrie


Gdsigjijsiesakjdsgk abia astept!

Jumanji: Welcome to the Jungle – 29 decembrie

Kevin Hart, Jack Black si The Rock în junglă. Atat.

Mergem la film!

Nu știu despre voi, dar eu mă duc să le văd pe toate, mi-am pregătit ionometrul pentru review. De aici vei putea să îți cumperi bilete. Știu că va fi nebunie primele săptămâni, dar o să ne intre repede în reflex „hai la film diseară”.

Sper ca orașul să nu mai cadă niciodată în gaura neagră a cinematografiei, și să ne bucurăm de aceste noi 8 săli la fel cum se bucura și generația părinților mei.

Ce zici?