Semimaraton Hervis Galați 2018

De : Ion

În fiecare an Fundația Comunitară Galați organizează un semimaraton cu scopuri caritabile. Aflat la a 4-a ediție, Semimaraton Hervis Galați 2018 promite să spargă noi recorduri. Ideea din spatele evenimentului este destul de simplă: Dai bani să te înscrii, alegi o cauză nobilă, alergi pentru ei iar banii tăi se duc spre acea cauză.

Competiția se va desfășura în ziua de duminică, 27 Mai 2018, începând cu ora 8:00, având startul și sosirea din fața parcului Mihai Eminescu de pe strada Domnească (în fața magazinului WinMarkt)

Evenimentul aduce împreună ONG-urile locale, beneficiarii acestora, prieteni, familii, echipe, companii, reprezentanți ai instituțiilor publice, gălățeni plecați din țară, donatorii, și potențiali donatori transformand comunitatea implicand resursele și potențialul uman local.

Cauze:

Eu am ales sa alerg pentru:

1. Muntele, noi experiențe și provocări pentru copiii nevăzători!

Acest proiect reprezintă materializarea dorinței copiilor nevăzători de a avea parte de noi experiențe în natură care să le ofere posibilitatea de a dovedi că nu există limite.

Mai poți alerga și pentru:

2. Sterilizarea câinilor cu/fără stăpân

Proiectul propus de Asociația „Ajutați-l pe Lăbuș” Galați vizează sterilizarea unui număr de 10 câini pentru prevenirea apariției unui număr de 360 de câini într-un an.

3. Aleargă alături de „FAMILY HOPE AUTISM”

Fiecare copil merită şansa de a atinge potenţialul maxim şi fiecare părinte are dreptul la speranţă.

4. Grădina poveştilor

Proiectul „Grădina poveştilor” vizează amenajarea unui spaţiu de joacă la Grădiniţa nr. 24 din Galaţi.

5. Hai cu noi pe munte!

Prin acest proiect se vizează concret livrarea a 5 traininguri legate de turism, pericole și conduită unui grup de 25-30 de tineri.

6. Susține educația și emoția anilor de liceu

Prin acest program ne propunem să sprijinim generațiile viitoare de tineri care, prin aportul lor, pot dezvolta economic și cultural comunitatea din care fac parte.

7. Aleargă pentru Nicolas

Cauza din această ediție pentru care Cristian Onofrei va alerga are ca scop recuperarea medicală a unui băiețel de 12 ani care a suferit, împreună cu familia lui, un grav accident de mașină.

8. Mobilitate și viață independentă

Echipa Motivation Romania își propune să strângă fonduri pentru participarea a 5 persoane utilizatoare de scaune rulante din județul Galați.

Probe:

Acum 2 ani mi-am dat sufletul pe faleză în crosul de 7km, consumând calorii echivalente cu 2 burgeri. Anul trecut mi-am scrântit piciorul la fotbal în mod strategic să nu particip. Anul ăsta vreau să îmi dobor recordul și să alerg la crosul de 10km. Dacă nu vrei să faci toți cei 21 de km pe care îi are semimaratonul, poți opta pentru:

Semimaraton Hervis – 21 km 08:45
Cros Winmarkt – 10 km 08:45
Ștafetă OneGym – 4*5 km 08:45
Cursa populară 09.30
Cursa copiilor Lolliboni nr.1 10.00
Cursa copiilor Lolliboni nr.2 10.30
Cursa copiilor Lolliboni nr.3 11.00
Cursa animalelor Happy Coby

Tarife:

Ca să poți participa trebuie să achiți taxa corespunzătoare cursei la care vrei să alergi. O poți achita online aici.

Semimaraton Hervis – 21 km 80 lei
Cros Winmarkt – 10 km 60 lei
Ștafetă OneGym – 4*5 km 50 lei (per membru)
Cursa populară 30 lei
Cursa copiilor Lolliboni 30 lei
Cursa animalelor Happy Coby 30 lei

Traseul:

Ne vedem la Start!

Ce zici?