Pe 31 Octombrie mă duc să văd Halloween

De : Ion

Halloween, această zi păgână cu origini dubioase de prin Irlanda a ajuns și pe la noi. E sărbătoarea mea preferată pe care nu o sărbătoresc. Prezic că într-o generație, 2 o să o colinde și pe străzile noastre odrasle de fantome și vârcolaci în căutare de diabet ambalat. Până atunci rămânem cu petrecerile costumate de prin cluburi și cu filmele de groază.

Aici ajungem la Halloween filmul, sau mă rog, remake-ul care este deja pe ecranele de la Cinema City. Azi mă duc să văd pe cine mai înjunghie Michael Myers (criminalul din film). Nu știu la ce să mă aștept, pe internet notele sunt măricele pentru un remake. Cinema City are azi oferte speciale de Halloween la mai multe filme horror pe care le găsești aici. E cea mai bună ocazie să ții fata sau băiatul strâns în brațe în timpul sperieturilor și cine știe poate nimeriți aceeași floricică și mâinile voastre se întâlnesc la întâmplare în cutia unsuroasă de popcorn.

Recomandările mele de acest Halloween:

După ce faci capătul filmelor din cinema, am pentru tine o listă de filme ce recomand a fi consumate în regim de maraton cu multă plăcintă de dovleac, popcorn, pizza, dulciuri și bineînțeles minim un prieten să nu faci pipi pe tine singur. Acestea intră cu succes în categoria de filme „B”, slasher, cult film la care majoritatea nu le-ar da nici o șansă dar sunt rupte din sufletul meu cenușiu și intortochiat:

 1. Evil Dead II – 1987
 2. From Dusk Till Dawn – 1996
 3. Brain Dead – 1992
 4. Nightmare on Elm Street – 1984
 5. Friday the 13th – 1980
 6. Halloween – 1978
 7. Texas Chainsaw Massacre 2 – 1986
 8. Alien – 1979
 9. Jaws – 1975
 10. Bubba Ho-Tep – 2002
 11. Re-Animator – 1985
 12. Scream – 1996

Ce zici?