Pe 29 septembrie 2017 se întâmplă Webstock ediția X

De : Ion

Pe 29 septembrie 2017 toată lumea bună din social media de pe la noi se reunește în a X-a ediție de Webstock, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Conferințele Webstock și Premiile Webstock

Conferințele sunt compuse din sesiuni dedicate unor teme de interes pentru diverse categorii de participanți. Vor fi sesiuni pentru blogări, pentru vlogări, pentru specialiști din social media și așa mai departe. Eu fiind un fel de blogăr și ocazional mai fac și câte un filmuleț, de dragul oamenilor care citesc ce scriu mă voi duce să aflu cât mai multe din aceste domenii, să devin mai bun, să scriu mai bine, și să ofer conținut de calitate. La Gala Premiilor Webstock se vor acorda distincții pentru cei mai buni oameni de media din nișa lor.

Blogări, vlogări. influenceri, celebrități media, manageri digitali, consultanți social media, specialiști PR și eu vom fi cu ochii pe tot ce ne pregătesc organizatorii. Hashtag-ul pe care vei găsi toate postările de la eveniment este #webstockro.

Vrei sa vii?

Poți să te înscrii aici. Dacă ești bloggar/vloggar poți veni gratuit tot pe bază de înscriere, dacă nu, va trebui să plătești o taxă de înscriere de 200 de lei. Eu am fost prezemt la ultimele 2 ediții și pot spune sincer că este o experiență plăcută. Sigur te întorci cu informații care te vor ajuta și de ce nu, cu un autograf de la cineva pe care tu admiri foarte mult.

Eu mi-am eliberat orarul atââât de încărcat de pe data de 29 Septembrie. Ar fi mișto să ne vedem acolo și dacă nu ne vedem acolo, o să îți povestesc cum a fost.

Ce zici?