Make Old Computers Cool Again

De : Ion

De Sărbători fii mai buuuun!

Idea campaniei Make Old Computers Cool Again, #MOCCA este să strângem PC-uri/laptop-uri/periferice care stau degeaba pe la oameni prin case. Vrem să le recondiționăm, să le tunăm puțin și să le oferim copiilor gălățeni ce duc lipsă de așa ceva. Ce ocazie mai bună pentru o astfel de campanie dacă nu de Crăciun.

Spiridușii tehnici de la Thecon s-au gândit din timp și sunt determinați să creeze din găleți și vechituri minim 20 de unități în funcționare perfectă care să ajungă în mâinile viitorilor IT-ști sau gameri. Inițiativa se încheie pe 23 decembrie. 

De ceva timp zic să vând PC-ul vechi, dar nu am avut nicio tragere de inimia, plus că are valoare sentimentală. Este o găleată de praf, șuruburi și mațe cablate acum, dar după ce terminăm cu el va fi ca la Pimp My Ride. Azi l-am adus la centrul de colectare și asamblare (Str. Siderurgiștilor nr. 9, Galați), poate o să se bucure altcineva de el. Pe mine m-a servit cu încredere mult timp.

Poate te pricepi la înșurubat, ai o rablă acasă, sau știi pe cineva care are, atunci sună la unul din numerele de telefon:

  1. 0747 418 864
  2. 40 336 401 851
  3. 0773 701 534
  4. 0757 348 085
  5. 0756 192 121

Căutăm parteneri în dezvoltarea și implementarea acestei campanii pentru că orice ajutor este binevenit. Pentru că suntem transparenți și ca să efincietizăm comunicarea, găsești aici lista cu donații.

Hai să construim o poveste epică de Crăciun!

PS: Posterul campaniei care este realizat de mine (blushing):

poster-campanie

Ce zici?