Magazinul de fapte bune Leru.ro

De : Ion

Ce este Leru.ro?

Leru.ro este un magazin online unde oamenii pot dona obiecte cum ar fi: cărți, tablouri, jucării, ornamente, jocuri de societate. Aceste obiecte sunt puse la vânzare pe platforma leru.ro iar toți banii obținuți se duc spre o cauză socială.

A 3-a ediție.

Anul trecut am strâns bani și am achizitionat 50 de tablete cu abonament la internet pentru copii care au fost lipsiți de educație din cauza pandemiei și a sărăciei. Acum Leru.ro a ajuns la ediția 3 și avem obiective mărețe. Vrem să strângem suma de 60.000 lei cu care putem oferi 10 burse de 1 an unor copii incredibili care au mare nevoie de ele.

Vreau să ajut.

Sunt câteva moduri prin care poți contribui la proiect:

  • Oferă un obiect în stare bună. Contacteaza-ne aici. Spune-ne despre ce vrei să oferi și elfii vor ajunge la tine.
  • Cumpară un obiect de pe Leru.ro. E locul perfect să iei cadoul ăla de secret santa.
  • Oferă un serviciu. Daca ețti foarte bun la job-ul tau și vrei să ajuți, noi listam serviciul tău pe site.
  • Pur si simplu, donează bani.
  • Implică-te mai mult și devino sponsor/voluntar. Acceptam orice propunere sau ajutor care aduce leru.ro în fața cât mai multor oameni. Mai concret, avem nevoie de influenceri sau de companii care pot și vor să doneze produse/servicii.
  • Direcționează 2% din afacerea ta. Nu e cine știe ce, dar există și această modalitate de ajutor.

Mulțumiri

Ultimele rânduri se duc spre colegii mei care au muncit foarte mult ca acest proiect să devină realitate în fiecare an. Le mulțumesc că mă inspiră și îmi dau speranța că putem face lucruri din ce în ce mai mari, cu impact real care schimbă vieți într-un mod pozitiv.

Comentarii ( 1 )

Ce zici?