Lista mea cu 150 de seriale

De : Ion

De când a apărut internetul în viața mea și am vizitat golful piraților pentru prima dată, serialele au fost printre primele descoperiri, probabil imediat după poze cu gagici goale. Acum fac parte din viața mea aproape de zi cu zi datorită accesului extrem de ușor prin platforme ca Netflix, HBO GO, torente sau alte metode asemănătoare.

Am la activ 150 de seriale pe care le-am început, terminat sau aștept să apară următorul sezon. Am făcut un calcul estimativ și dacă ar fi să le revăd pe toate mi-ar lua mai bine de un an întreg fără somn.

Am întocmit lista pentru că nu mai știam le ce episod ajunsesem la seriale și pur și simplu nu puteam să le urmăresc și să țin pasul cu ele. Din curiozitate am căutat toate serialele din adolescență și până în prezent și le-am trecut pe LISTA ASTA. Am rămas uimit la numarul lor și la cât timp din viața mea am „pierdut” uitându-mă la seriale. Am pus în ghilimele pierdut pentru că nu este chiar în zadar acel timp. Nu știu dacă aș fi făcut ceva mai productiv cu viața mea dacă nu ar fi aceste serii. Măcar îmi iese de un articol dacă nu am învățat nimic altceva din ele.

Lista e în ordine alfabetică și cu roșu sunt notate seriile care s-au terminat și le-am văzut complet. Cu galben sunt seriile la care sunt la zi și aștept să apară noul sezon. Cu verde sunt serialele la care mă uit în prezent sau le-am început și nu le-am terminat.

Serialul preferat?

Nu există serialul preferat, poate serialul preferat dintr-o anumită nișă cum ar Game of Thrones din categoria sf medieval sau The Walking Dead din categoria morți vii. Seriile sunt diferite și nu prea ai cum să le compari decât pe nișele lor. Multe dintre seriale probabil nu o să le termin niciodată pentru că mi-am pierdut interesul sau pur și simplu nu o să am timp.

Marea listă

O să devină din ce în ce mai mare îmi imaginez. Când eram adolescent, devoram aproape orice serial, chiar dacă era prost spre extrem de prost. Acum datorită lipsei din ce în ce mai mare al timpului liber încerc să fiu cât mai selectiv și să mă documentez mai mult înainte să încep un serial pentru că odată ce m-am apucat de o serie, cu greu o las. Nu o să am cum să renunț de tot la seriale, e stupid, mai ales când ăștia anunță că o să apară serial cu Lord of the Rings și altele asemenea lui.

Tu la ce te uiți?

Dacă vrei, poți să îți faci coloana ta acolo și să pui la ce sezon / episod ai ajuns și chiar să pui seriale noi la care te uiți, poate mă apuc și eu de ele. Sunt sărit de pe fix? Mă uit prea mult la seriale sau sunt mic copil pe lângă alții?

Click aici pentru LISTĂ

Comentarii ( 4 )

  1. Aida

    E o aplicație (TV Time) unde poți ține evidența serialelor pe care le urmărești, maybe it helps 😀

    1. Ion

      Multumesc frumos Aida! O sa o incerc. 😀

  2. clara

    multumesc pentru idei !!!

    1. Ion

      Ma bucur ca te-am ajutat! 😀

Ce zici?