Just Pitch2: Oportunitatea de a-ți transforma ideea în realitate

De : Ion

Dacă ești un antreprenor în devenire sau un tânăr cu o idee de afacere inovatoare, evenimentul „Just Pitch2” organizat de OpenHub este oportunitatea perfectă pentru tine. Acesta este un concurs de idei de afacere unde participanții au șansa de a-și prezenta proiectele în fața unui juriu format din antreprenori de succes și experți în domeniul de business. E un fel de Imperiul Leilor dar live cu public.

Ce este Just Pitch?

Just Pitch este un eveniment care își propune să promoveze antreprenoriatul local, încurajând fenomenul de start-up-uri în Galați. Acest concurs de idei oferă tinerilor din comunitatea locală un cadru în care pot primi feedback instant și real pentru ideea lor de business.

Cum funcționează?

Evenimentul este structurat în două module. Primul modul include prezentări de succes și oportunități de accelerare a startup-urilor, abordând teme practice privind modele de business, corelate cu oportunități de finanțare, incubare și accelerare. Aici o să vorbesc și eu despre proiectul OpenInoHub.

Al doilea modul este concursul de idei, Just Pitch2, unde participanții își prezintă ideile de afacere. La această competiție se pot înscrie toți cei care doresc să inițieze o activitate antreprenorială și au o idee de afacere, fie că nu s-au lansat încă, fie că au deschis deja un start-up care are o vechime de maxim 3 ani.

De ce să participi?

Participarea la Just Pitch2 nu este doar o oportunitate de a-ți prezenta ideea în fața unui public larg și a unui juriu de experți, dar și o șansă de a câștiga premii în valoare de 5000 de euro unde marele câștigător va avea acces la un accelerator de business (printre care: 6 luni de chirie asigurată, consultanță de business, pachet de hosting, site de prezentare, branding, toate realizate de profesioniști din cadrul Clusterului OpenHub).

În plus, este o ocazie excelentă de a învăța de la alți antreprenori de succes și de a-ți dezvolta rețeaua de contacte în domeniul antreprenoriatului.

Cum să te înscrii?

Pentru a te înscrie în competiție, trebuie să completezi formularul de înscriere. Evenimentul are loc sâmbătă, 27 mai, la Flow, începând cu ora 10:30. Finaliștii care vor prezenta pitch-urile la eveniment vor fi anunțați pe 24 mai 2023.

Dacă nu ești gata să te înscrii ca participant, te invităm să te alături ca spectator. Este o oportunitate excelentă de a te inspira, de a învăța și de a te conecta cu comunitatea locală de antreprenori.

Nu rata această oportunitate unică! Confirmă-ți înscrierea cât de curând pentru a nu rata Just Pitch2: Oportunitatea de a-ți transforma ideea în realitate.

Ce zici?