În Union Jack e un Ion

De : Ion

În 2012 când eram tinerel, proaspăt absolvent de bac, cel mai nou și hipstăresc loc de distracție din Galați era Union Jack. Se dădeau super petreceri cu muzică bună iar mâncarea nu era rea deloc, aș putea spune că aveau cei mai buni burgeri din oraș.

De atunci s-au întâmplat multe, petrecerile s-au mutat în Union Jack Studio iar pub-ul a devenit un loc de pelerinaj pentru amatori de mâncare bună și bere excelentă.

Scriu randurile astea din nostalgie dar și pentru că vreau să promovez localurile bune din orașul meu.

Beer Run

Cu cateva luni în urmă am facut un Beer Run (era de fapt un pub crawl că nu a alergat nimeni). Ideea constă în câțiva prieteni care iși propun să „guste” 8 beri diferite in 8 pub-uri diferite într-o singură seară. Bineînțeles că cea mai mare dilemă a fost alegerea strategică a pub-urilor și a berilor.

Long story short, Union Jack Pub a fost pe listă și ne-am simțit excelent. Am degustat un Ciuc Weizen la bar, am glumit cu barmanii și am făcut poza asta legendară.

Pană, Giucu, Porto, Ion – Beer Run 2019

Urmează să mai facem și dacă vrei să vezi cum a fost la primul, uite aici:

De ce e un Ion în Union Jack?

Mereu va fi pentru că am avut doar amintiri plăcute acolo. E poate mai mult, în capul meu e o metaforă pentru orașul nostru unde dintr-o paragină de hotel comunistoid unde ne întâlneam să facem filmulețe în 250p cum ne credeam parkuriști, a evoluat și a devenit unul din localurile mele preferate.

Am menționat priveliștea?

Ce zici?