Îmi iau vitaminele de pe Naturmix

De : Ion

De când îl ascultam pe Joe Rogan, tot căutam ulei de pește, vitamina C, D și altele de genul. Găseam dar nu îmi inspirau încredere și eram sceptic.

Prin prisma job-ului, am lucrat la site-ul Naturmix și i-am cunoscut pe oamenii din spatele proiectului. Mi-au povestit despre cum funcționează procesul lor de selecție a produselor și importanța pe care o dau calității. Pot să zic că m-a convins pasiunea lor pentru un stil de viață sănătos.

Am început încet cu niște vitamina D ptr imunitate … că na … covid. Dar ușor, ușor am explorat ulei de pește, vitamina C, spirulină, ulei de cocos dar am ajuns să încerc paste cu morcov sau ceai de hibiscus. Au chiar si ulei de CBD dar momentan e pe lista de dorințe.

Ce avantaje văd

  • Comanda ajunge rapid, 1-2 zile.
  • Taxa de transport dispare pentru comenzi mai mari de 60 de lei.
  • Am găsit tot ce mi-a trecut prin cap.
  • Prețurile sunt bune.
Pastele și poza sunt facute de piretena/chef Mihaela. Au ieșit chiar bune … ce pot să zic acum :))

Concluzie

Nu m-au plătit să scriu aceste cuvinte dar asta e mulțumirea mea pentru ei, pentru că au fost super de treaba cu mine de fiecare dată. Îi recomand cu încredere.

*Link-urile sunt cu URL de afiliat. În caz că vrei să comanzi ceva prin ele, plătești același preț doar că îmi revin și mie câțiva bănuți. Poate adun de o miere de manuka. Încă nu am avut curaj să o comand :)) dar am auzit că e bună.

Comentarii ( 1 )

  1. Chiar au ieșit foarte bune! <3

Ce zici?