Gala Excelenței în Educație 2023: Recunoașterea Performanței Școlare la Galați

De : Ion

Educația a fost un subiect sensibil în ultimele săptămâni. Am câteva gânduri și frustrări legate de educația de la noi, mai ales că am fost, la rândul meu, o generație de sacrificiu. Dar o sa îmi arunc gândurile în alt articol.

Acum este vorba despre acei copii care în ciuda tuturor barierelor, neajunsurilor, obstacolelor, reușesc să facă performanță.

Cea de-a treia ediție a Galei, organizată de Asociația Gloria Education în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și cu un ajutor considerabil din partea GFG&LIBERTY, alături de Grande Gloria Production, se pregătește să premieze cu bani, produse, vouchere și bilete gratuite la evenimente locale, aproximativ 550 de elevi cu media generală 10, în anul școlar 2022-2023. În plus, 10 olimpici naționali și internaționali, 3 proiecte cu impact în educație și cadre didactice vor fi, de asemenea, onorați în cadrul evenimentului.

Unde, când?

Gradina Publică – 22 iunie – de la ora 16:00 la 21:00

Gala va începe cu scurte discursuri ale tuturor celor implicați, apoi va continua cu premierea celor care au avut rezultate deosebite în anul școlar 2022-2023. Toate acestea vor fi moderate de Ilioara Arbune.

După premiere va fi un concert susținut de RAREȘ, câștigătorul primului sezon al show-ului de talente „One True Singer” produs de HBO Max.

De ce?

Eu și colegii mei de la Thecon sprijinim evenimentul din motive cât se poate de practice. Avem nevoie de oameni buni cu care să facem treabă, să ducem la capăt proiecte din ce in ce mai complexe. Vrem să încurajăm și să recunoaștem performanța și să premiem munca.

Am făcut un mic interviu cu Oana și Mihaela despre eveniment:

Ce zici?