Gala Caritabilă Nemo pe 19 octombrie

De : Ion0 Commentarii54 Vizualizari

Eu nu obișnuiesc să scriu despre cazuri sociale pentru că nu interesează pe nimeni … nu e cancan, nu e picanterie, nu e informație folositoare, nu e cu politică, sau e?

Eu zic că până nu te lovești cu o problemă de sănătate, nu te interesează și înțeleg perfect sentimentul, ți se pare pierdere de timp, nu e problema ta, ai altele pe cap, viața ta e destul de complicată fără să te implici în problemele unui străin care oricum sunt prea complexe să poți face tu diferența.

Am aflat pe pielea mea că e greșit să gândești așa, sau nu neapărat greșit, dar am descoperit o altă perspectivă asupra problemei și poate fi mult mai benefică pentru tine. Mă refer la faptul că s-ar putea să ai mult mai mult de câștigat dacă te implici decât dacă ignori. Ecuația e simplă, aproape biblică. Dacă îți ajuți aproapele și aproapele o să te ajute pe tine.

Nu vreau să te întristez, dar inevitabil o să vină o zi când tu o să ai o problemă sau cineva drag și atunci o să cazi psihic într-un puț adânc și negru unde lucrurile o să prindă o nuanță întunecată rapid. În acele momente nu o să mai conteze nimic, totul o să se transforme într-un castel de nisip luat rapid de un val. În acele clipe o să ai nevoie de cei din jur, de familie, de prieteni, de necunoscuți.

Nu vreau să o lungesc, ideea e că un prieten mi-a zis de Gala caritabila NEMO la care s-au alăturat zeci de oameni care au vrut să ofere o sansă în plus copiilor cu Paralizie Cerebrală Infantilă ( PCI ). Aici trag aer adânc în piept pentru că e genul de problemă care te aruncă în groapă aia neagră rapid. Toate fondurile strânse în urma Galei Caritabile se îndreaptă către echiparea Centrului Regional de Recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Vasile Alexandru Galați. 

Bilet: 250 ron/persoană (include acces la spectacol cu muzică live și momente artistice, cină festivă, acces la licitație).

Dress code: Black Tie

Evenimentul este organizat de Asociația Mă bucur de viață ! în parteneriat cu Cluburile Rotary din Galați.

Pentru bilete și donații, contact la: 0766.416.860 / 0771.778.890 / 0749.191.926; asociatiamabucurdeviata@gmail.com

Închei prin a-ți spune că ai o viață frumoasă, ce contează dacă nu ai mașină sau dacă ai de plătit nu știu ce amendă sau dacă te-a supărat nu știu cine, sau dacă nu îți place job-ul. Ești ok, crede-mă. Soluții se găsesc, caută-le. Dacă nu, caută un prieten, scrie-mi mie, poate pot să te ajut.

Hai capul sus, o să fie bine!

Ce zici?