Frezat la Glass Beauty House

De : Ion

De câțiva ani încoace mă tund în mod constant cu același tip de freză a la Martin Garrix. Nu semăn deloc cu Dj-ul dar îmi place să îmi imaginez că avem măcar freza în comun dacă faima, banii și cetele de fete ce se țin dupa el, nu. Mă simt comod să am constant aceeași frizură căci este o alegere în plus pe care nu trebuie să o fac.

Probabil zeii hairstyliști au observat capul meu pătrat și au decis că e vremea pentru o schimbare de look. Așa se face că printr-o întorsătură de soartă, am ajuns pe mâna fetelor de la Glass Beauty HouseM-au invitat în templul lor unde m-au primit cu o cafea și cu extra amabilitate. Am schimbat 2 vorbe, amabilități și am fost chemat în separeu. Da, separeu pentru că tot conceptul salonului se bazează pe intimitate, discreție, relaxare și experiența business a tratamentelor pentru păr.

Experiența Glass

După ușă mă aștepta Iulia, hairstylist cu o experiență de peste 14 ani în transformat freze de plebei în freze de semizei. Și-a pus ca un stomatolog o pereche de mănuși și o mască pe față și m-a chemat pe fotoliu să începem sesiunea. Inițial am crezut că am greșit cabinetul și că am ajuns la dentist dar m-a asigurat că totul este în regulă și singurul pericol o să fie posibilitatea de a adormi în timpul masajului.

Am început prin a-mi masa capul cu un șampon ce îmi făcea părul să se simtă ca și când ar fi mestecat gume Orbit, aproape intrând într-o transă relaxantă. După spălare, Iulia m-a întrebat cum mi-aș dori să arăt și mi-a arătat cum desigilează instrumentele sterilizate de tortură pentru păr. După cum eu nu mă pricep absolut deloc m-am lăsat 100% pe mâna ei. Atât a trebuit să îi zic și a început să lucreze ca un sculptor care vede deja statuia în blocul de piatră.

Pe tot parcursul sesiunii am observat cum încet, încet capul meu începe să se lumineze si să prindă o formă. Am avut o discuție plăcută cu Iulia și mi-a răspuns politicos la toate întrebările de om curios despre salon și despre serviciile lor. La final m-a spălat iar pe cap și m-a tratat cu o soluție menită să hrănească părul cu chestii pe care mi le-a explicat dar nu le mai țin minte.

Concluzia

Cocluzia e ca m-am simțit ca într-un avion la clasa business. Nu m-au servit cu caviar sau șampanie, dar staff-ul este politicos și primitor, locatia discretă și intimă, sentimentul cu care am rămas a fost unul terapeutic, ca și cum am fost la un tratament, nu la un tuns.

Da, știu, probabil o să mă întrebi cât costă și o să zici că mai bine te duci la frizeria de la colț, dar ratezi tot conceptul. E ca și cum mi-ai zice că în loc să te duci la mare mai bine te duci la piscină. Eu sunt de părere că meriți să te răsfeți măcar o dată. O să dai de gust. Daca vrei să îți faci o programare, sau să faci un cadou pentru cineva drag, intră aici.

Comentarii ( 6 )

 1. Mult prea tare articolul! Săptămâna viitoare sunt programat și eu 😉

  1. Ion

   Multumesc frumos! Sunt curios cum te lucreaza. :))

 2. Irene

  Chiar iti sta bine! 👍🏼

  1. Ion

   Multumesc frumos! 😀

 3. Momentan vreau să-mi las părul să crească ca să iasă ceva mișto. Merg doar pentru un refresh, dar mai ales pentru masaj și tratament capilar. BTW, iubesc masajul cervical de la final. E ceva deosebit!

 4. Ne-a plăcut mult prezența ta la noi. Ești un tip super, iar Iulia îți transmite salutări! Articolul este foarte frumos și îți mulțumim! Se vede că l-ai scris de drag. Tocmai ți-ai câștigat aproximativ 8 cititoare fidele 🙂

Ce zici?