Faci sau Taci la Galați

De : Ion0 Commentarii1 Vizualizare

Îmi amintesc când eram mai mic că era la modă să ceri autografe și să faci colecție de iscălituri de la vedete. Acum la modă este selfie-ul. Nu am selfie cu nimeni cu mai mult de 10k de followersi, sunt practic PP. O să am ocazia vinerea asta să încep să colecționez selfie-uri.

Micutu

Vineri, pe 15 martie de la 21:00 am șansa să întâlnesc actorii: Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa si Catalin Cazacu la premiera specială a filmului Faci sau Taci la Cinema City Galați.

Comedia este regizată de Iura Luncaşu. Din portofoliul ei mai fac parte comediile Minte-mă frumos (2012) şi Ghinionistul (2017). Fun fact, Faci sau Taci a fost filmat timp de doar 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat.

Giulia

Ideea filmului ponește de la câțiva funcționari români care primesc o vizită a oficialilor spanioli. Se pune la cale o misiune specială care inevitabil se complică. Faci sau Taci ne promite umor, suspans, intervenții în forță, idile, twist-uri și acțiune.

Augustin Viziru

Revin cu Review!

 

Ce zici?