Eu vreau să mai #BAG un Bloggers Arena Galati

De : Ion

Foarte tare prima ediție de Bloggers Arena Galati, a fost un real succes. Adevărat, sunt subiectiv, dar dacă nu mă crezi, vezi și tu ce au scris ceilalți bloggeri gameri: Pană Bogdan, Munteanu Bogdan, Pavel Adrian, Vasiliev Andrei, Gabriel Ursan. Se simțea nevoia de un eveniment de gaming in Galați. Noi promitem să mai facem ediții, din ce în ce mai mari.

Bilanțul meu la turnee este următorul: Am pierdut la Catan în prima rundă, am fost învins și la Fifa în prima rundă, am ieșit pe locul 4 in finală la Quake 3, dar am câștigat turneul de Mortal Kombat după o luptă la limită cu Pană. 

Cea mai frumoasă surpriză după părerea mea, a fost adusă de Stefan Bădiță. A venit cu un Terminator 64 direct din copilarie, perfect funcțional și ne-am distrat old school. Am avut și un cățel-aspirator super simpatic pe nume Sasha, care mânca tot ce cădea de pe masă și s-a jucat cu noi. Mulțumesc Thecon pentru găzduire, Spartanilor pentru că ne-au omorât foamea cu bunătățuri și lui Vlad pentru poze. Mulțumesc și tuturor celor care au sacrificat o sâmbătă să se joace cu noi.

Urmărește filmulețul făcut de Munteanu Bogdan și te aștept la următoarea ediție.

Ce zici?