De ce l-aș bate pe Moții?

De : Ion

Putin context mai întai:

Moții pe numele lui creștinesc Andrei, este colegul meu designer de la birou de ceva timp. Este un tip de treabă, talentat cu mult potential dar puțin guraliv. Recent m-a provocat să scriu un articol despre el și am zis challenge accepted.

Pentru că nu am vrut să scriu chestii la întamplare, am zis să aibă sens și să ajute acest articol așa că:

1. Lasă-te fmm de fumat!

Deși știi deja toate efectele negative ale fumatului de tutun zilnic, continui să găsești raționamente pentru care o faci. Pentru că știu că nu este îndeajuns să îți fac morală și nici măcar nu este îndeajuns să scriu un articol despre asta, am venit cu o altă soluție.

Soluția:

Am făcut puțin research și pentru că internetul nu minte niciodată, am aflat că durează cam 3 luni să îți creezi un obicei nou. Mi-am zis că de ce nu ar fi adevărat și reversul? Poate tot ce trebuie să faci este să te abții 100 de zile.

Pentru asta am făcut un calendar cu 100 de foi motivaționale unde va trebui să îl printezi și să rupi câte o foaie pentru fiecare zi în care nu fumezi. Dacă fumezi măcar un singur puf, trebuie să o iei de la capăt.

2. Fă o dată blogul ala!

Moții se tot laudă de mai bine de un an că își face blog.

Soluția:

Petreci zilnic minim 8 ore la birou înconjurat de zeci de developeri care își câștigă existența construind siteuri. Tot ce trebuie să faci este să rogi pe cineva să te ajute și să îl răsăsplătești cu o ladă de bere.

În concluzie

Challenge complete! Știu, sunt un coleg extraordinar.

Dacă și tu ai motive pentru a-l bate pe Moții și moduri de a o face, lasă-le în comentarii.

Comentarii ( 2 )

  1. Strat Ana Maria

    EȘTI UN OM SUPER TARE.
    MULT SUCCES. ȘI DUN DUFLET ÎȚI DOREȘTE MULTĂ SĂNĂTATE.

    1. Ion

      Multumesc frumos! Multa sanatate si tie!

Ce zici?