Cum să organizezi un long night de gaming

De : Ion

Long night-urile sunt prilejul perfect să îți dai peste cap somnul, să îți strici sănătatea și să te indopi cu mâncare nesănătoasă, dar din când în când simți nevoia de o noapte albă sau galbenă, depinde ce lumină ai la bec. Sigur ai făcut long night acasă să înveți sau să lucrezi la un proiect sau la CS cu prietenii pe Discord. Dar cum faci când vrei să îți aduni squad-ul într-o cameră și să îi dai tare cu energizante, junk food și jocuri până îți sângerează slerotica ochilor?

La asta ne-am tot gândit și de aceea între fiecare ediție de Bloggers Arena Galați, apare câte un long night unde cei mai fanatici dintre noi se adună și fac toate lucrurile dezgustatoare de mai sus.

Așadar, vineri pe 11 mai, s-a desfasurat BAG 5.5 cu 27 de gameri prezenți la datorie. S-au format 5 echipe de CS și în timp ce 2 echipe făceau rush B, ceilalți se delectau cu o bere rece și o Fifa la cele 2 console de PS4 pe care le pregătisem cu sfeștanie înainte. I-am dat tare de la 21:00 până pe la 03:30. A fost legendar: meciuri la limită, reveniri spectaculoase, rivalități, headshot-uri, puțin lag, frustrări și victorii orgasmice.

Cum să organizezi un long night de gaming?

  1. Sună-ți squad-ul, nu ai nevoie decât de 4 „bad motherfuckes”
  2. Stabilește o seară liberă cu o zi de dormit după
  3. Cumpără bere si junk food în exces
  4. Spune-i prietenei că o iubești dar pentru 8-10 ore nu o să exiști
  5. Conferință pe Discord, Skype, Slack, Team Speak, walkie talkies, pahare cu sfoară sau orice altă modalitate de comunicare.
  6. Joacă-te până simți că ai 80 de ani și te doare spatele căci nu știi când o să mai ai ocazia.

Dacă nu ai timp să îți faci un grup de prieteni cu care să faci long night, aruncă un ochi peste Bloggersarena.ro și vezi când mai facem evenimente. #haipuțin

Ce zici?