Caut colegi developeri și testeri

De : Ion

De curând am avansat în poziția de manager la Thecon, compania la care lucrez din 2014. Felicitări mie … cred!

dar …

Avem multă treabă în ultima perioadă, iar nevoia de extindere și colegi noi a apărut.

Ce căutăm mai exact?

Developeri front end și back end pentru WordPress, Magento și Prestashop, plus testeri care să stea cu bunghiul pe acești developeri și să le verifice codul de gândaci.

Drag developer aspirant:

Ce trebuie să știi?

Căutăm developeri pentru WordPress, Magento și Prestashop, cu experiență de bază în oricare dintre aceste platforme.

Cunoștințe în HTML5, CSS3, jQuery și framework-ul Bootstrap sunt un mare plus.

Ce o să faci?

Împreună vom dezvolta magazine online şi soluții eCommerce. Vei intra într-un departament în care vei învăța să aplici cele mai bune soluții tehnice și să participi la dezvoltarea de proiecte noi, dar şi la mentenanța aplicațiilor deja existente.

Drag viitor Tester și QA (quality assurance)

Ce trebuie să știi?

Vrem pe cineva care se pricepe să bată pe alții la cap și să le scoată ochii când greșesc. Căutăm pe cineva care să fie migălos în munca lui și care caută nod în papură. Trebuie să ai o experiență de bază în limbaje de programare dar mai important de atât este dorința de a învăța.

Ce o să faci?

Să identifici bug-urile pe anumite platforme, cum ar fi: WordPress, PrestaShop, Magento, etc. O să comunici echipei bug-urile și să te asiguri că vor fi rezolvate eficient si la timp. Trebuie să urmărești un plan de testing. Vei asigura eficiența produsului final (website-ul) pentru client.

Unde aplic?

Trimite un mail cu CV-ul tău pe ionutvlad@thecon.ro sau cariera@thecon.ro. Ca un ajutor, citeste articolul ăsta și ăsta.

Sfaturi de la Ion:

  • Trimite alături de CV un portofoliu. În portofoliu poți să pui orice proiect la care ai lucrat, chiar dacă e un proiect personal.
  • Nu trimite doar un simplu mail cu „vreau să aplic”. Scrie de ce te interesează noul job, înafara de „vreau bani ca să traiesc” deși ambele afirmații sunt valide.
  • Aplică chiar dacă nu ești stăpân pe cunostințele tale dar ești foarte hotărât să înveți.
  • Pregatește-te să ieși din zona ta de confort.

Ce zici?