Bloggers Lan Party XII, o aventura pe 2 nivele

De : Ion

Hă? Unde?

Sâmbătă pe 26 noiembrie, la Impact Hub (Centrul Vechi, strada Halelor, nr. 5), începând cu ora 11:00 se întâmplă BLPXII. Bloggars Lan Party XII începe cu turnee de FIFA 17, Call of Duty: Infinite Warfare, Guitar Hero, Catan și Fussball. După cum am fost obișnuiți, distracția este din ce în ce mai mare iar premiile pentru învingători sunt pe măsură.

La această ediție am fost anunțați că tot amuzamentul va fi distribuit pe 2 nivele ale clădirii datorită numărului mare de persoane cu flacăra gaming-ului în suflet. Organizatorii nu ne-au dat prea multe detalii. Eu speculez că va fi încă o zi epică de trecut în calendar.

Ce să fac eu acolo?

Tot scopul acestei manifestări este socializarea, cunoașterea altor persoane prin intermediul gaming-ului. Sudiile arată faptul că joaca dezvoltă viteza de reacție și tot felul de relații cognitive din tărtăcuța ta. Dacă nu mă crezi caută pe net.

yeahsciencebitch

Plus că vei putea cunoaște mulți oameni interesanți de la care ai putea învăța chestii, sau poți să descoperi oportunități, cine știe.

Cum mă înscriu la BLPXII?

Nu eram sigur că o sa mai fiu acceptat și ediția asta, având în vedere că data trecută am plecat cu premiul cel mare. Dar cred că au uitat, și m-au pus pe listă, așa că dacă vrei să vii și tu, dă un click. Grăbește-te, mai sunt câteva zile. Poți să te înscrii până pe 23 noiembrie.

Ne vedem pe ring, fie el virtual sau real!

Ce zici?