Bloggers Lan Party X adică 10

De : Ion

„Ce-ai pățit mă?” Nu credeam că există așa ceva. O să spui că am trăit în peșteră până acum, dar mi-a explodat creierul când am văzut cât de mișto a fost. Totul a decurs cam așa: 

Dacă ai citit postarea anterioară, știi deja că a trebuit să îmi câștig invitația la eveniment, prin concursul celor de la ASUS Republic of Gamers Romania. Am ajuns acolo cu Adi si Pană la 11:00, ca niște bloggeri responsabili. Primul lucru pe care l-am văzut a fost o masă mare plină cu suc, apă cafea și prăjiturele. Direct la cafea… una te rog cu lapte, m-a servit un tip super de treabă cu papion, puțin hipster. În stânga noastră am observat, un tv cu un PS4 și câțiva oameni se uitau la cum jucau 2 bloggeri NBA2K 2016, lângă era un alt setup cu tv si ps4 unde era pregătit Street Fighter V. 

Cam debusolați, începem să cercetam încăperile de la Impact Hub. Era o atmosferă primitoare, creativă, cu mobilă colorată, decorată cu tot felul de obiecte din pop culture, reviste și cărți. Am găsit o cameră plină cu 20 de stații de gaming pregătite cu tot ce trebuie de cei de la ASUS, premiul cel mare acoperit misterios de o pânză neagră, și multe rollup-uri.

În cealaltă parte era bucătăria cu un frigider pregătit cu shot-uri de cei de la Shoteria, 3 cazane, unde se pregătea o supa cremă, o zonă cu canapele și niște treburi cu saltele unde puteai să te întinzi și să te relaxezi și câteva mese cu foi de turneu. M-am înscris la tot mai puțin la NBA2k 2016, pentru că era singurul joc unde aveam o% experiență. Dacă vrei să vezi în mare cum a fost, și să mă vezi și pe mine în 8 secunde la tv, dă click aici. 

S-au jucat urmatoarele turnee:

Street Fighter: am pierdut din prima rundă.

Catan: am pierdut din prima rundă.

Unreal Tournament: am ajuns în finală, fiind al 7-lea din 15 finaliști.

Guitar Hero: Am ajuns în semifinală.

Sunt mândru și dezamăgit de rezultatele mele, puteam mai mult, poate data viitoare. Cert e că m-am distrat, și am cunoscut alte suflete de gameri. Până la următorul eveniment GG.

catan-min

Fotografie: Vlad Ilaș

Ce zici?