Bloggers Lan Party 14 pentru prima dată la Eastern European Comic Con

De : Ion

Deja e a 5-a ediție de când bat drumul Galați-București cu scopul de a face fraguri și a cuceri pixeli. Dacă nu știi încă despre ce este vorba, Bloggers Lan Party este un eveniment de gaming între bloggeri și cititorii acestora, unde se întâlnesc oameni de internet pentru a se duela virtual în diverse competiții.

Am petrecut multe momente emoționante în timpul competițiilor și am reușit să câștig chiar și un „premiu’ cel mare” din bulan intergalactic. BLP a ajuns acum la a 14-a ediție, fiecare fiind mai mare, complexă și mai awesome ca precedenta. Această ediție se desfășoară la Eastern European Comic Con. Mereu am vrut să merg, dar niciodată nu am avut ocazia. Acum am 2 motive să merg în acest weekend și abia aștept.

Detalii BLP

#BLP14, se întâmplă la East European Comic-Con (5-7 mai, Romexpo). Nu avem încă foarte multe detalii, plutește un „fog of war” asupra a ceea ce o sa se desfășoare, dar știm sigur că Bitdifender fa fi gardianul tutuor tocilarilor. Ei organizează un concurs Cosplay: Defender unde amatorii de Halloween pot să se costumeze într-un apărator de orice tip. Cel mai popular câștigă Bitdefender Total Security 1 an/5 dispozitive și o jucărie smart cu care să exploreze noi frontiere.

Spaceteam va fi un al joculeț pe tabletă disponibil pentru echipe de câte 4. Turneul de Spaceteam se va desfășura în Bitdefender Safe Space, singurul loc antifonic din cadrul întregului pavilion. Câștigătorii primesc 4 X Bitdefender Total Security 2017 1 an/ 5 dispozitive + 4 jucării smart.

Organizatorii ne aruncă grăunțe de informații din când în când și ne țin în suspans. Un lucru știu sigur, că vor fi multe turnee, surprize și voie bună. Așa a fost la fiecare ediție.

Detalii Comic-Con

Evenimentul a început prin 2013 și adunnă pasionați de benzi desenate, jocuri, seriale, filme și mai tot ce înseamnă pop culture. La fiecare ediție vin diverse vedete unde poți face poze, sau obține autografe. Evenimentul ia amploare de la an la an, în 2013 participând 9.000 de oameni, iar anul trecut 38.000. Nu știu câți vor fi anul ăsta, dar o să fiu acolo. Vreau să îl văd pe Christopher Judge, e un personaj important din Stargate SG-1, serial foarte drag mie.

Alte vedete care apar sunt:

Craig Parker din Lord of The Rings

Tom Wlaschiha din Game of Thrones

Jefferson Hall din Vikings

Așadar se anunță o zi plină. Ne vedem la Romexpo sâmbătă!

Ce zici?