Bloggers Arena Galați

De : Ion

După experiența de la București la Bloggers Lan Party X unde a fost super tare, ne-am propus să o punem de un lan party și la Galați, cu bloggerii autohtoni. Ideea evenimentului este simplă: ne distrăm, socializăm și ne cunoaștem mai bine. Thecon ne pune sediul lor la dispoziție, spartanii de la Restaurant Spartan ne aduc prânzul iar Vlad Mototolea ne face poze când nu se joacă. Am dreptul să aduc o persoană cu mine la acest eveniment, dacă vrei sa vii scrie un comentariu la articol cum că vrei să participi, si o să aleg diseră cu un random.org.

Vor fi turnee de:

Fifa 16  Dacă trec de prima rundă, o să fiu fericit, nu de alta dar paticipă și Vasi care e jucător profesionist, ba mai mult, are și rubrica lui rezervată „Vasi Challenge” unde cine îl dovedește, primește un premiu surpriză.

Mortal Kombat X – Totă lumea o să apese întâmplător pe butoane și va spera să câștige. Cel puțin asta e strategia mea.

Exploding Kittens – Un joc de cărți simplu la prima vedere, dar care are o metastructură, unde aparent scopul principal este să trădezi pe toată lumea și să fii ultimul în viață.

Catan – Jocul asta distruge prietenii, mai puțin ca Monopoly, dar pentru ca suntem hardcore, vom face un turneu din acest minunat boardgame.

Quick III Arena – Puțină nostalgie, multe fraguri, nu putea lipsi un shooter de la eveniment.

Revolt – Un titlu solicitat de mai mulți participanți, probabil din lipsa de mașinuțe teleghidate din copilărie. Acum suntem mari, cică…

Când, unde?

Sâmbătă, 09 aprilie, sediul Thecon, de la ora 11:30 până seara cand terminăm turneele. Este prima ediție Bloggers Arena Galați (#BAG), acesta este un eveniment de socializare prin gaming din Galați dedicat bloggerilor si cititorilor lor.

 

Comentarii ( 4 )

 1. Andrei

  Vreau sa vin !

  1. Andrei eu cred ca sambata nu poti veni…

  2. Ion

   Avand in vedere ca Alex vine deja, Andrei, te astept cu mare drag!

 2. Prima data te „distrug” la fifa, si apoi particip la eveniment ca sa te mai „distrug” la fifa inca odata!!!

Ce zici?