Bloggers Arena Galati nivelul 6

De : Ion

Pe 13 aprilie am avut privilegiul să ajut la organizarea celei de-a 6-a ediție Bloggers Arena Galați. A fost cel mai mare și mai ambițios eveniment de până acum. Același lucru sper să îl spun și despre BAG7.

Dimineața a început cu o doză dublă de cafea Starbucks, să mă țină treaz până la finalul zilei. Imediat după ce s-au extras câștigătorii tombolei APAN BMW, un drive test cu BMW Seria 1, am început turneele.

La BAG6 ne-am îcăpățânat să oranizăm 8 turnee:

1. Fifa 19 – 2v2

Pentru că Dunărea bătrână ne-a învățat… că dacă îți susții echipa locală, și ea o să te susțină pe tine. Așa se face că ASC Otelul Galați a premiat câștigătorii turneului de FIFA 19 cu mingi, tricouri oficiale și abonamente la meciuri. Bunicul meu era cel mai mare fan Oțelu’ și ar fi fost mândru să știe că echipa este atât de apropiată de susținătorii lor.

2. CS:GO – 5v5

Nu putea să fie BAG fără cel mai râvnit turneu de shooter. 6 echipe s-au frăguit pe serverele Adquest IT până a mai rămas o singură echipă. Finaliștii au onoarea să refacă în realitate finala cu arme de paintball din partea Siege.

3. Knowledge is Power – PS4

Joculețul trivia a avut mare succes și a pus mintea la contribuție multor concurenți. Câștigătorii au fost premiați cu bilete la film de Cinema City.

4. Gran Turismo – PS4

5 modele BMW au fost conduse pe traseele virtuale din joc, într-o cameră special amenajată. BMW Apan Motors a premiat vitezomanii cu BMW-uri în miniatură.

5. Battle City – Nintendo

La fiecare ediție încercăm să aducem un joc retro care să gâdile zgârciul nostalgic din noi. La BAG6 am jucat tănculețe, iar cel mai tanchist a plecat cu premii de la Ruvix.

6. Creed: Rise to Glory PS4-VR

Pentru prima dată la BAG am organizat un turneu de box virtual. Este un efort real să te bați cu cei mai mari campioni ai boxului, bineînțeles, fără partea cu nasul spart. Campionul absolut a câștigat centura BAG și abonamente la sală și clasă de box de la MAX Fitness.

7. Dance Central – Xbox Kinekt

Punem mult preț pe mișcare. Ca niște introvertiți notorii, ce loc mai bun de exersat rituale de împerechere moderne, denumite dans, decât sub forma unui joc? Cele mai faine mișcări au fost aplaudate și premiate de Thecon.

8. Bloggerman

Supereroul local, Bloggerman, a primit un upgrade de la Cleste. Cu un dispozitiv smart montat pe o șapcă, jocul i-a făcut pe concurenți să sară până reușeau să doboare recordul.

Pe lângă sponsorii turneelor, evenimentul a fost susținut de:

Vreau sa inchei articolul mulțumind colegilor cu care am stat până la 2 noaptea să aranjăm totul pentru a primi 80 de persoane la birou. Vreau să se înțeleagă că tot ce facem, este pentru binele comunității și nu pentru profitul personal. Singurul nostru câștig este prietenia și legăturile care se stabilesc cu oameni de treabă ce vin la BAG și satisfacția unui eveniment reușit.

Dacă vrei să mai facem și alte ediții, te rog să lași multe steluțe, revizii, like-uri sponsorilor care țin în viață ideea acestei comunități. Fară ei, nu am avea frigiderul plin de bere, mâncarea de la pranz, cafeaua de dimineață, gustările, premiile la turnee și evenimentele ar fi plictisitoare ca naiba.

Ne vedem la #BAG7!

Comentarii ( 1 )

  1. […] cu colegii mei: Ion, Pană, Porto, Vasi, Giucu și mai noii voluntari Tibi și Noemi, am petrecut zeci de ore pentru […]

Ce zici?