Bloggers Arena Galați nivelul 4 începe sâmbătă

Bloggers Arena Galați nivelul 4 începe sâmbătă pe 25 noiembrie de la ora 10:00. După cum tradiția cere, blogării locali se adună să își măsoare skill-ul în diverse competiții de gaming. Noutatea o constă în faptul că în această ediție, oamenii de media vor să deschidă o discuție publică unde să vorbească despre ei, proiectele lor, despre obstacole întâlnite, despre viitorul media local și în general despre interesele lor.

 

Ce jucam?

Fifa 18 pe PS4 la dublu în primul rând. Am crescut cu fotbalul la TV în fața blocului, în curtea școlii și încercăm să mergem măcar o dată pe săptămână să dăm cu piciorul în minge. Face parte din cultura noastră. Competiția este mare, orgoliile sunt și mai mari. Băieții de la Oțelul Galați care aproape au câștigat data trecută își vor revanșa și promit spectacol la Fifa.

CS GO este de nelipsit pe 10 PC-uri de gaming. Este un joc complex ce cere tactică, coordonare și comunicare. 5 persoane trebuie să se înțeleagă, să acopere toate punctele și să elimine echipa adversă sau să îndeplinească obictivul. O să auzim numai rush B, dau flash, short, pit pit…

Just Dance pe Wii – Înviorăm blogării cu puțină mișcare. Dansăm sau cel puțin ne bâțâim pe rimturile muzicii. Cei mai talentați dansatori vor fi premiați și probabil vor dori să se duca la românii au talent.

Catan – Negocierile continuă în tărâmul Catan. Este un joc ce antrenează simțul antreprenorial într-un setup feudal, unde o să dăm fân pe fun. Doar o singură persoană poate fi lord/lady peste hexagoanele Catan.

Guitar Hero – În tărâmul rock, zeii metalului au lăsat 2 chitari de plastic gata să fie butonate de cei mai viteji eroi.  O să iasă scântei, walkiriile o să coboare din cer și o să cânte cu tine. Va fi EPIC.

Cine vine?

Majoritatea blogărilor, omeni de media, influenceri, cititorii lor, gameri înrăiți, câțiva programatori care nu pleacă niciodată de la birou, fotografi, tineri antreprenori, ong-iști și în general, oameni faini. Dacă vrei să vii, lasă un comentariu la postare și poti sa vii să te joci cu noi o zi intreagă.

Ce mâncăm? Ce bem?

Aici nu vă confirm nimic, dar sigur o să ne lingem degetele după niște burgări și îi facem să alunece ușor cu bere rece.

Unde?

Thecon ne susține cu locația. Biroul unde ne petrecem majoritatea timpului muncind, devine pentru o sâmbătă tărâmul bătăliilor virtuale.

Legenda spune că dacă blogarii și cititorii lor nu ar veni la BAG ar izbucni un razboi între blogguri. Cum ar spune Scorpion din Mortal Kombat: GET OVER HERE!

Uite cum a fost la ultima ediție:

Ți-a plăcut? Dă mai departe!Share on Facebook
Facebook
32Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+
0

8 gânduri despre “Bloggers Arena Galați nivelul 4 începe sâmbătă

Ce zici?