Bloggers Arena Galați Nivelul #3

De : Ion

Bloggers Arena Galați #3

Am mai cucerit un nivel de Bloggers Arena Galați dar parcă îmi doresc să nu se fi terminat. Sunt atât de atașat de astfel de evenimente probabil pentru că îmi amintește de nopțile pierdute prin long-uri. Pe vremea aia singurul scop al nostru era să ne jucăm CS și Quake până se crăpa de ziua. Era superb, nicio grijă pe lume, doar noi, 2 litri de cola, monitorul cu tub de 15″, un mouse cu bilă, tastatura mecanică galbenă și multe ore de „monster kill”. Oricum mama știa că dorm la Vlad, eram practic un rebel.

Lucrurile au evolat mult de atunci, legea lui Moore își tot face efectul. Acum ne jucam în lan doar la evenimente de genul. Adevarul este că nu mai avem nici mult timp la dispoziție. Avem alte priorități, alte responsabilități și ne este mai comod să facem câte un CS de acasă.

Sâmbetele astea superbe se datorează unui grup de băieți care din pasiune și nostalgie își rup din timp să organizeze BAG. Mă bucur, mă mândresc și sunt onorat că îi cunosc și că pot să îi numesc prieteni și muncesc cu ei zilnic. Pe langă organizatori, evenimentul are noroc de sprijinul și sponsorizarea unor oameni care înțeleg că orașul nostru superb de la Dunăre merită și astfel de lucruri.

Ce ne-am jucat?

Totul a început cu Pană care ne-a împărțit în 3 triburi în timp ce ceilalți admini: Vasi, Porto și Giucu pregăteau mașinăriile de gaming.

Echipa neagră – Team Crow,

Echipa albă – Team Snow

Echipa roșie – Team Titan

Triburile trebuiau să se bată în diverse competiții. 3 echipe de câte 5 războinici s-au înfruntat pe viață și pe „fraguri” la CS GO. Tribul roșu a cucerit trofeul. La FIFA, tribul alb a dominat, cucerind și locul 1 și locul 2 după un turneu de 2vs2. Eu am nimerit în Team Crow și am adus glorie eternă tribului meu câștigând la Guitar Hero locul 1. La Activity s-a mimat și desenat intens până a câștigat tribul roșu.

La final nu a contat din ce echipă am făcut parte, cu toții ne-am simțit bine. Lumea întreba deja de BAG #4, de League of Legends de Starcraft, de PlayerUnknown’s Battlegrounds de Hearthstone. Tot ce am putut să le spun a fost că dacă o să avem sprijin, o să ne jucăm toate astea în edițiile viitoare. Chiar, apropo…

…cine ne-a ajutat:

La ediția aceasta de BAG am fost răsfățați de cei mai buni burgeri și cartofi prăjiți din Galați de cei de la B-House. Stiu că sună ca și cum le fac reclamă pentru a primi burgeri și data viitoare. E adevarat, dar cum să nu îți placă burgerii? Este imperios necesar să îi încerci măcar o dată. Nu o să regreți. Ne-am îndesat mâncarea în chip aproape făra să respiram, cam atât de buni au fost.

Pentru că în acea zi pe telefon scria cod roșu de caniculă, setea a fost stăpânită de 100 de beri din partea Martens SA. Brand-ul este local, și Hora Unirii este cea mai nouă invenție a lor. Blonda premium a strălucit în frapierele pline de gheață și ne-a răcorit pe toți atunci când aerul condiționat abia mai făcea față.

O noutate paradoxală pentru noi au fost premiile din parea Max Fit. Știm că suntem grași, probabil au observat și ei și ne-au dat abonamente la sală să dăm jos țesutul suplimentar pus pe noi după atâtea ore petrecute lipiți de scaun în fața ecranului. Le mulțumim că au grijă de sănătatea și aspectul noastru. Nu facem beach body anul asta, dar poate la anu se întamplă un miracol.

Thecon ne-a lăsat ca de obicei să ne facem de cap în sediul lor și să lipim postere peste tot. Fetele de la Adquest ne-au sprijinit mereu necondiționat și le mulțumim mult.

Vlad și Marian ne-au făcut mai multe poze ca unor modele de la Victoria Secret pe plajă. Dacă cumva citesc articolul acesta, le invit la următoarea ediție să se joace cu noi. Și dacă nu vor să se joace, Marian ar fi bucuros, sunt sigur, să le facă poze și să le țină companie.

Drumul spre BAG #4

Noi deja ne gândim ce și cum la următoarea ediție. Dacă îți place ce facem noi, dă-ne un like și dacă vrei să te implici mai mult, trimite-ne o cioară ca în Urzeala Tronurilor sau un mesaj pe facebook și o sa te primim cu brațele deschise. Până data viitoare, GG băieți și fete!

Poți vedea ediția pe scurt într-un filmuleț aici:

Ce zici?