5 ediții de Bloggers Arena Galați

De : Ion

Am ajuns la 5 ediții de Bloggers Arena Galați. Tot amân articolul ăsta de o săptămână pentru că nu știu ce să scriu în el. La fiecare ediție scriu și încerc să scot la suprafață părțile bune ale evenimentului, să determin cât mai multă lume să participe și să se implice. Nu cred că am convins pe nimeni de nimic, cred că toată lumea care vine la BAG o face pentru că și-a dat seama de potențialul pe care îl avem ca o comunitate și au realizat avantajele din a face parte dintr-un astfel de grup. Așa că nu o să scriu despre cât de mult ne-am chinuit să iasă un eveniment plăcut pentru toți participanții și satisfăcător pentru sponsorii care țin în viață această idee. O să scriu despre cât de recunoscător sunt să fac parte din BAG și ce capacități mi-a dezvoltat implicarea în organizarea și pregătirea unui astfel de eveniment și rezultatele BAG5.

Care este rolul meu de admin?

„Admin” este cuvântul pe care l-am ales să numim un organizator BAG. Practic munca noastră se împarte pe mai multe categorii. Sponsori, invitați, logistică și aparatură, materiale de print și social media. Fiecare admin are atribuțiile lui. Nu e greu să îți dai seama că mie îmi revine sarcina materialelor de print. Practic fac posterele, diplomele, ecusoanele, bannerele, si orice alte materiale grafice mai sunt necesare pentru eveniment sau promovarea acestiuia.

Colegii mei se ocupă de celelalte aspecte însă cu toții am convenit ca la fiecare ediție să avem grijă de satisfacția a principalelor categorii de oameni: Invitații și sponsorii. Restul sunt detalii.

Sponsorii:

Fară ajutorul lor material, 5 ediții de Bloggers Arena Galați nu ar avea cum să existe. Locația este primul aspect la care ne gândim de fiecare dată. La fiecare eveniment locația a fost biroul Thecon. Tot ei ne ajută mereu cu echipamentele tehnice și internetul. Ulterior trebuie să stăvilim foamea și setea invitaților. În această ediție esența vieții, cafeaua, a fost adusă de Starbucks iar „nectarul” ce a întreținut atmosfera a fost adus de Skol sub forma unor beri nepasteurizate delicios de reci. Gonzalex ne-a îmbunat sufletele cu o abundență de sandvișuri. De ronțăieli s-a asigurat Frontera , să avem în timp ce ne uitam la turneele în desfășurare.

Următorul pas a fost să găsim parteneri și premii pentru turneele organizate de noi. Max Fitness ne-a amintit că ne trebuie o încălzire zdravănă înainte de competiții și a susținut și premiat turneul de Dance Central. Suporter Club Oțelul Galați a aflat că avem o pasiune comună: fotbalul. Doar că noi pe console ei pe teren. Pentru că suntem într-o condiție fizică nu foarte de invidiat, nu am avut curajul să îi provocăm la un meci pe bune, dar o Fifa tot am făcut. Ei au susținut și premiat turneul de Fifa 18 dublu mixt. Mixt, pentru că și fetele trebuiesc încurajate să joace fotbal.

Adquest IT a adus un calculator din altă galaxie pe care a susținut serverul de CS GO. Tot ei au și premiat câștigătorii cu mousepad-uri Razer. Ruvix ne-a trimis o tonă de stikere cool și au avut grijă ca adminii să nu racească și le-au trimis hanorace BAG. Dacă vrei să îți iei și tu, comandă de la ei de pe site folosind codul „BAG5”. 

Fotobox  a surprins momentele haioase cu tot felul de pălării și măști pe care le-a printat pe loc pe post de amintire. Bloggarițele prezente au fost răsfățate cu tratamente de radio..ceva la aBeauty clinique. Până și Clește, robotul extraterestru’ care încă încearcă să obțină viză pentru SUA a fost prezent la eveniment cu o tombolă pentru cei pasionați de IOT.

Bineînțeles că toate astea ar fi fost imposibil de realizat fără susținerea fetelor de la Adquest care, precum niște valkyrii ne susțin la fiecare eveniment cu înverșunare.

Invitații:

Înainte să închei articolul cu un filmuleț, vreau sa le mulțumesc colegilor, prietenilor vechi și noi care au dedicat timp, efort, sudoare ca macăr pentru câteva ore să uităm de problemele cotidiene și să ne jucăm spre delicul serotoninei din creier. Îi găsiți afișați pe noul site pe o parte dintre ei iar pe ceilalți îi vedeți în pozele făcute de Marian.

Sunt uimit de faptul că am ajuns la 5 ediții de succes. Yuhuu! Hai cu BAG6.

Comentarii ( 2 )

  1. Imi place comunitatea voastră prietenoasă și zîmbăreață. Mă încântă să văd cum oamenii colaborează și dau curs unor preocupări și interese comune. Felicitări și succes în continuare !

    1. Ion

      Ma bucur mult sa citesc asta. Multumim mult!

Ce zici?