Cum a apărut #10yearchallenge și versiunea mea

De : Ion2 Commentarii128 Vizualizari

Ca majoritatea lucrurilor frivole de pe internet, această provocarea, care nu este chiar un challenge, a capturat feed-ul meu în ultimele zile. Americanii au pornit toată treaba asta imediat după anul nou pe toate rețelele de socializare cu precădere pe Facebook și Instagram. Este prezent și pe Twitter dar cine naiba folosește Twitter la noi?

Este o simplă scuză ca narcisistul din tine să mai posteze o poză cu numărul unu. Toată șmecheria este să cauți o poză cu tine din 2009 din adolescență sau copilărie unde erai meh și să arăți lumii cât de bine o duci tu acum în 2019. Pentru alții este un motiv să își arate corpul de semizeu, zeiță care arată la fel de bine ca acum 10 ani. Pentru alții este doar dorință de a aparține grupului și de a fi în trend.

După experimentul cu oul de pe instagram care e mai popular ca orice celebritate umană vie, internetul ne lovește în chip cu această tâmpenie narcisistă. Bineînțeles că particip și eu, nu sunt cu nimic mai special, sunt la fel de narcisit și dornic de atenție că și tine.

Cel mai mult îmi plac teoriile conspirației și valul de hateri. Teoria mea preferată este cum Facebook face asta intenționat ca să adune date despre evoluția feței umane. Eu cred că Google i-a luat de mult fața lui Facebook în departamentul ăsta cu Google Photos.

Dacă nu știai încă, Google îți oferă gratuit spațiu de stocare pentru toate pozele tale. Eu, mi-am aruncat toate pozele din copilărie și până în prezent acolo în caz că îmi ia foc laptopul și nu vreau să pierd toate amintirile. Nu te mai amăgi, intimitatea clasică a dispărut de mult timp. Dacă cineva crede că nu lasă nicio amprentă digitală chiar și dacă nu postează pe rețelele de socializare se înșeală tare. Dar deviez mult de la subiect.

#10yearchallenge

Trec și eu în revistă această modă în stilul meu cu evoluția chipurilor mele în cei 27 de ani de existență:

Și acum câteva meme-uri pentru caterincă. Dacă ai și tu o memă, dă-i share, nu fi zgârcit!

Nu s-a schimbat mai nimic.
doar pentru cine a vazut filmul…

Comentarii ( 2 )

  1. Da ce s-a întâmplat de ai slăbit așa între 14 și 15 ani? Oricum, eu trecusem pe aici să-ți zic că cea mai mișto freză e asta din 2018 sau 2019 (nu știu pe care să o aleg ca să dea bine, că nu știu când i făcut pozele :)).

    Nice post, btw.

  2. Ion

    Multumesc frumos! E simplu sa slabesti.. trebuie sa iti propui si sa renunti la paine, zahar grasimi, trucul e sa o faci incet, incet, zi de zi. Nu prea exista scurtaturi. Iar in adolescenta atentia fetelor (sau lipsa atentiei) sunt cea mai buna motivatie :))

Ce zici?